Kabinetní puding. II
Z piškotové hmoty upečou se 4 na prst silné, kulaté plátky a přiříznou se tak, by se mohly klásti do formy, která se též připraví jako v předcházejícím článku. 140 gr hrozinek a 70 gr malých hrozinek se očistí a nechají se v trochu vodě, cukru a maraschinu nabobtnati. 140 gr kompotových višní se přeleje vodou a nechá se na sítku odkapat. Rozkloktají se 2 vejce, 4 žloutky, 100 gr cukru a sklenka maraschino. Nyní posype se dno formy stejnoměrně hrozinkami, položí se na ně jeden piškotový plátek, poleje částkou té tekutiny, posype hrozinkami a třetinou těch višní, na to se dá druhý plátek, který se též hrozinkami a višněmi posype a tekutinou poleje, pak třetí se také tak upraví, a na čtvrtý plátek se hrozinky více nedávají, ten se jen zbytkem té tekutiny poleje. Puding se v páře vaří a podává se k němu krém z maraschina.